bu konu üzerinde aslında çokça durulması gerekiyor. çünkü bahsettiğim \'pazarlık\'tan nefret ediyorum.
ben gerçi her türlü pazarlıktan nefret ederim ya neyse!
kaltaklıklığın pazarlanmasına da, erkekliğin yüceltilmesine de, seksin bu kadar aşığılanıp yasaklanmansına da, gereğinden fazla ortada salınmasına da karşıyım.
doğal, kendiliğinden gelişen şeyleri seviyorum. böyle deyince oyuna karşı mı çıkmış oluyorum acaba? değil işte!
oyun diye başladığınız bu yolda, gelişip içselleştirdiğiniz başka bir şey var. ben oraya gelen tüm alfaları seviyorum B)
sdm çoğu erkeğin yakalandığı bir mekanizma. kadının savunma mekanizması. gerek yokken dahi frene bastıkları yer. zemin müsaitken, herşey yolunda iken oluyormuş gibi gelir erkeğe hatta...
bir kere neden sdm\'ye yakalandığını anlayamıyorsan, bir yerde değil pek çok yerde hata yapmışsın demektir.
kadınlar makine değil. çeyrekliği atıp istediğini sana veren bir düğmesi yok! o makineler bile arada parayı attığın halde bozuluyor. düşün gerisini!
bir kızla bir kere öüştün seviştin yiyiştin diye ikincisinin daha kolay olacağını bekleme. hatta öpüştün diye sevişeceğini bekleme. seviştin diye sana vereceğini bekleme. bekleme işte. kolay sanma! sen kolay sanırsın, iş daha da zorlaşır? sen dersin ki, \'ulan noldu şimdi?\'
ne olacak? radara yakalandın! nasıl yakalandın? elini açık ettin diye? öpüşürken kadınlar ile erkeklerin arasında bir mücadele başlıyor. türk erkeklerinin hatası, konuyu daha ileriye götürmek için hamle yapmaları! aynen de budur! sen niye hamle yapıyorsun? ben söyliyeyim neden yaptığını!
YOKLAMA ÇEKİYORSUN
RADARA YAKALANIYORSUN!
olan bu işte. öpüşürken hafif elin kızın poposuna kayıyor, memesine dokunmaya çalışıyorsun! yapma bunu işte! daha var! daha dur! yok! illa deneyecek? daha ne kadar verir telaşındasın! oysa bırak! öpüş.. birşey olmaz. arada dur, bekle. bu çok tatlıymış de, liseli bebelere döndük de.. (liseli bebe isen bunu deme:)) bırak.. biraz oynasın kız! çok güzel olduğunu hissettsin. arada o dudaklarına yapışsın, sen onu durdurmaya çalışan kişiyi oyna.. sonra sen dayanamıyormuşsun gibi saldır kıza. bırak önce onun elleri gitsin senin bedenine. sarılırken sen daima sırtının ortasına doğru tut ellerini.. kendini güvende hissetsin. bırakma. yavaş ol. ağır ol! ama tutkulu ol.. hep biraz muzip, biraz mutlu ol. şaşır onun çoşkusuna. kiiii o da şaşırsın bu haline. duygularını onun üzerinden yansıt!
bir evde, öpüşme hamlesini sen yaptığında karşılık verdikten sonrası kolay! hem de çok kolay. sadece zamanlama hatası yapıyorsun. sürekli ellerin oynuyor ve kız zaten bunu bekliyor. elini şimdi popoma koymaya kalkıcak. kalktı.dur bir çekileyim. kız bekliyor bu hareketi. sen niye düşüyorsun ki o tuzağa?
yapma bırak. şaşırsın.. tatlıdır kadının şaşırması.. arada dur. çok güzel desin, koynunda biraz soluklansın. bekle! biraz bekle. bu kez o yapacak hamlesini. o biraz daha istekli gelecek!
ya birazcık sabrın aşamayacağı engel yoktur! erkeğin zarif ve beyfendiliği kadar kadının kapısını açan birşey yoktur. sen böylelikle güven veriyorsun işte. pazarlığa gerek kalmıyor. kız bir süre sonra bırak senin kucağında olsun.
ben daha ileri gitmek isteyen tüm erkeklere söylerim, kız altta olmasın! bu pozisyon rahat gözükse de baskıcıdır. kontrolü erkeğe veren bir pozisyondur. daima kadını hafif kucağında kolununzda tutun diye! çünkü dilerse durabilir. kontrol onun elindeymiş gibi hisseder.
dünyanın bilinen gerçeğidir. kontrolün kendisinde olduğunu sanan gücü elinde tuttuğunu sanır. ve bu gücü kullanmaktan çekinmez. daima arzulu ama sabırlı olun! kadın bunu takdir eder.
ben istemedikçe beni zorlamayacak, ben istemezsem oramdan buramdan beni çekiştirmeyecek, sadece ben istersem ve benim istediğim kadar ileri gideceğiz duygusuna geliyor şimdi.
işte orada en önemli soruyu soracak kendisine?
BEN NE KADARINI İSTİYORUM?
türkiye\'de bu soruyu sorma fırsatını veren erkek sayısı çok azdır. o yüzden Türkiye\'deki kadınlar bu sorunun yanıtını bilmezler. onların ezbere bildiği şey, birazdan erkeğin elinin poposuna yada memesine ulaşmak için hamle yapacağı gerçeğidir.
BEN NE KADARINI İSTİYORUM?
bu soru ile ilk kez karşı karşıya gelen kızımızın arzusu tahmininizden çok daha büyüktür, çok daha çoşkuludur. çok daha cesurdur.
bırakın bu soruyu sorsunlar içlerinde.
belki biraz vakit alır ama, yatak ortasında pazarlık yapmaya tercih edilmelidir:)