Yurt ve kampüste nasıl davranmalı ?
Evet arkadaslar hiç tanımadığın kişilerle bulunduğun iki ortam.ikisindede kızlar var.bu ortamlarda nasıl davranilmali? Ortamının olmayışı can sıkıcı oluyor.sınıfta kampüste
Kantinde nasıl davranmalı? Ne tür bahaneler kullanılmalı.fulları şarjın ayarı nasıl olmalı? Vs vs.tecrubelerinizi bu donemde naptiginizi merak eden birçok kisi var.üniversitede yeni hayat gibi konular açılmış.Bende bu başlık altında aydinlatici bir bilgi topluluğu olsun istedim. :)
Cvp:Yurt ve kampüste nasıl davranmalı ?
çok iyi olur millet burayada bakın :D
Üzerinden bir yıl geçmiş konuyu hortlatmanın alemi yok ama ne durumdasın ilk senen nasıl geçti?
yurtta dünyanın en cins insanlarıyla karşılaşman muhtemeldir.sınırlarını çiz derim.ipin ucunu başta kaçırdın mı sonra oda değiştirmeye kadar gidebiliyo.
\"Kendin ol !\" cümlesi sıradan olsada aslında çok derin anlamları olan bir cümledir. e sen şimdi diyeceksin ulen o kadar taktik rutin alfa erkeği nedir öğreniyoruz, sen kalkmış bize \" kendin ol!\" diyorsun.
Öncelikle bir dur, nefes al (küfürde etme haa:D). Tamam siteden gerekli bilgilieri öğreniyoruz ,o na göre davranışlarımızı düzeltmeye çalışıyoruz.-içselleştirme- ama içselleştiremediklerimiz tepkileri, davranışları sergilemek. seni özenti yapar, kolpa yapar. O yüzden oku ,öğren, geliş içselleştir...kendin ol...
Not: ben hangi ortam olursa olsun böyle düşünüyorum. Zaten site de alfalık üzerine , kaliteli adam, adam gibi adam olmak üzerine tonlarca şey var bunları içselleştirdiğimizde, öğrendiğimizde Yurt ortamı , kantin ortamı , vs ... (BİZim) SENin oluyor
Yurdun amına koyayım, dedikodunun bini bin para.
3 ay full şarj bilmeden şarjladım herkesi şubat ayında hepsini isldim.
İmkanınız varsa eve çıkın.
Kampüse gelince, kampüste full şarj çalışır. Set açmaya kalkmayın adınız çıkar.
Rüzgar yazan:
Alıntı:
Yurdun amına koyayım, dedikodunun bini bin para.
3 ay full şarj bilmeden şarjladım herkesi şubat ayında hepsini isldim.
İmkanınız varsa eve çıkın.
Kampüse gelince, kampüste full şarj çalışır. Set açmaya kalkmayın adınız çıkar.
tespitler genel olarak doğru ama ben yine uyarayım
şubatta çıkarsın eve öteki şubata işler değişebilir
bu işler böyledir
insanevladıdır deme noktasına gelmek lazım
Yurttaki barzoları şarjlamaya gerek yok o zaman bi kaç sıkı dostun olsun yeterli.
Şimdi eskişehire gidiyorum hazırlık okuyacağım hazırlık kampüsü taa anasının gözünde mecbur ilk sene oralarda biyerde yurda gideceğim.
Ev konusunda haklısın wonder ılımlı adamlarla çıkmak lazım ılık götlülere denk gelmeyelimde...
Üniversite zamanı sanırım yurt denilen şey herkesin bir arada kaldığı, öğrenci kalma evi gibi birşey zira bir de ev olayı var bahsedildiği gibi. Kendimiz tek başına eve çıkma fikri nasıl peki? Üniversite yıllarında abes mi kaçar? Ulan üniversite girmişsin, tek başına eve mi çıkılır denir mi yoksa daha mı rahat olur. Sonuçta ev arkadaşı da bir bakıma iyi olur ama tek başına eve çıkmanın eksileri ve artıları nedir? Ev arkadaşı bir bakıma sosyalleşme konusunda da yardımı dokunur gibi.
Dört duvar akşam derdini anlatabileceğin bir dostunun olması her zaman avantajdır diye düşünürüm tekno. Ama dersin ben yalnız kalmam evime eğlenceli aletler alır (teknolojik cihazlar tv. ps. ses sistemi..) her gün ayrı bir parti yapar evime başka karı atarım orası ayrı. Bence bu iş kesinlikle karakter meselesi sosyal yaşamayı seven biriysen kafadar arkadaş olması şart diye düşünüyorum. Gerçi sadece kafamdakileri anlatıyorum tecrübeli birinin gelip yazması elbet daha güzel olur.