bukadar salagını görmedim
ya benim eski manita tekrar msnden filan ekledi beni ii hos ama tek sorun su kız tam bir aptal ne muhabbeti var ne sohbeti var zamanında cok vakit ayıramadıgım için ayrılmıstık. şimdi daha cok vakit ayırcak zamanım var ama kız tam bir aptal ne rutinden anlar ne muhabbet ortsı oyunundan malmal haraket ediyor sinirlerim bozuluyor bukadar salagını görmedim ama gel görki poposu guzel :woohoo: ben sana asıktım beni kaybettin cart curt ayagı sonra olabilirligi var filan muhabbete gelincede 2 kelimesi yok konuscak kafam karıstı sinirim bozuldu saygılar
Cvp:bukadar salagını görmedim
:) git buluşmak istedigini söyle. Sote bir yere git bişeyler için sadece göz teması kur ve her kadına yaptığın iltifatlardan daha farklı şeylerine iltifat et. sonra aniden ellerini tut. Götürdügün yer sote ise yanına oturup yanaklarından başla öpmeye sonra boynuna ordan dudaklarına geçiver :) fazla yormuyor böyle modeller :) en sevdiğim tiplerdir bu modeller fazla uğarştırmıyorlar :)
iyi eğlenceler
ya sinemaya ayarladım bakalım sinemaya göturcem de o gunde böle mallıklarla beni deli ederse ikinciye zor bulusuruz öle gelior bana dayanamıyorum yahu bukadar salak olmasına. sinemadan sonra ayarlayabilirsem bi sote bakalım bişiler denerim sinemadada bi girişimde bulunmayı dusunuyorum ama sinema uygunmudur nekadar uygundur?
Sinemaya gidelim demek: evde müsait ortam yok başka da sote bir yer ayarlayamadım salon uygun olursa ellemedigim öpmediğim yerin kalmaz uygun değilse napalım filmi izler çıkarız demektir :)
Sinema\'da dalacaksan tavsiyem en arkaya ve köşelere otur. yol tarafına sen otur ki kız kaçıp gitmesin ayağa kalkıpta :)
Anlık randevu sistemi ile çalış derim. Ne olduğunu bilmiyorsan; tek buluşmada birden fazla mekanda takılmak demek. Hatun önce rahatlasın başına bir bok gelmeyeceğini düşünsün sonra kapana kıstırınca tek dalarsın :) (Tek dalmak: Güreş tekniği)
Bol şans
aslında sinema derken öle dusunmemiştim:D
evimde gayet musait ama astan eve cagırırsam ters bi tepki alabilcegimi dusunmustum ondan sinema dedim sinemadan sonra gidilebilcek en mantıkı yer neresidir sence?? :dry:
BU KADAR APTAL BİR KIZ İSE SIRF BİR KIÇ UĞRUNA ZAMAN AYIRMA