-
Üniversite
Evet üniversite kız tavlama diye bölüm açılmış ama içi boş.benim gibi üniversiteye yeni gitcek arkadaşlara ne gibi öğütleriniz var.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.bir alfa ilk günlerde nasıl olmalı?nasıl ilgi çekmeli?üniversitede kızları çeken nedir? vs vs. her öğüt altın değerinde olacaktır :) Joker ve richy\'den geniş bir cevap bekliyoruz. :laugh:
-
Cvp:Üniversite
Jokeri anlarımda Richyden ne bekliyorsun ki oda yeni başlıyacak
Bence Full sarj yap
Şık ol
Güzel kok vs
Normal Alfa nasıl olursa öyle ol.
Yer mekan değişsede sen hep aynı alfa ol
-
Deli
Gaerini yerim senin :)
Uni konusunda yaptigim bir cok deney var su anda (oryantasyon akar)
Bunun sonucunda gazeteye dahi cikmaktan tut, en ufak full sarjina kadar herseyi deniyorum, yakinda radyoda soylesim yapilirsa sasirmamak lazim
Ha yinede benden biseyler bekleme, joker nasilsa gelip isim hafizasi full sarj vb gibi basit gorunen ama cok etkili oneriler verecek
Bende ilk elden yasadiklarimi ve sonuc veren seyleri, baska bir soyleyisle daha spesifik seyleri verebilirim
Unlike deli, you\'d better listen and follow my observation reports
Make your choice
-
ne biliyim arkadaş yeni okul hakkında bilgi vermişti richy. :laugh: ya öle alfa heralde oluncak.ama püf noktalar varmıdır.ben şöyle yapmamıştım bak sen yapsan iyi olur gibi şeyler.üniversitede kız tavlama diye bölüm var bilgi yok.
-
Eve gidince bu postumu editleyecegim 1-2 pratik oneri icin
Aksam kontrol edebilirsin
eveeet edit vakti
Vaktim az, biraz yazayım
Vakıf üniversitesinde okuyorsun yarı burslu.
Demektir ki işin biraz daha kolay, reddedilme şansın saçmalamadıkça düşük.
BİR
Tanışma partisi, toplantısı, çayı, kahvesi vesairesi gibi BÜTÜN etkinliklere katıl.
Orada mümkün olduğunca tanış, toplantıda söz al, partide tavuskuşu ol, kahveni ilginç bişeyle karıştırıp iç vb. şeyler yap
Bakınız balon kullanımıyla partide übersüper tavuskuşu olduğumdan ötürü hiç konuşmadığım halde bir kızdan numarasını aldım (bana dahi inandırıcı gelmiyor hala, ama tahminim cırcıra geliyordur malum okullar aynı :laugh: )
İKİ
Arabayı amaç değil araç edin mümkünse, yani arabam olsa tamamdır değil de, arabam olsa rahatlayacağım şeklinde bir mantalite yerleştir.
Oryantasyon gibi bir program varsa olabildiğince çok klübe katıl, oryantasyonda yerinde, düzgün, bilgini konuşturacak, ama bazen esprili sorular sor, bölüm tanıtımı gibi bir mevzu varsa, bölüm başkanına tanıtım sonrası soru sor, ve herşey bittikten sonra \"sizi bol bol rahatsız edebilir miyim?\" diyip elini sık
şu son yaptığım benim materyalimdir bizzat, çok kolay görünmesine rağmen bana dünkü öğle yemeğini bölüm başkanının yanında yeme hakkı kazandırmıştır ne hoş, ne hoş :)
Ayriyetten eski arkadaşların varsa eğer aynı okula giden, çok abaza olmadıkları sürece (erkekse) siktir etme, en azından sağda solda görürsen tokalaşabil, hal hatır sorabil ki başka insanları da tanıdığını gösterebil
kız arkadaşlarını zaten siktiretmemen konusuna değinmiyorum bile (eğerki sana kötü davranmıyorlarsa tabiki)
Bir başka husus ise üst sınıftan gelip senin yaşındakilere yazan heriflere karşı gaer mevzusudur, ALENİ gaerleme, yoksa herif gidene kadar çektirir sana hele ki aynı bölümdeysen
alttan alttan gaerle, vücut diliyle gaerle, ne var lan benimi gaerliyon götveren şeklinde çıkışırsa, \"yok abisi ne demek :)\"
şeklinde samimi gir, herif bi düşünsün, bu herif beni gaerliyomu, gaerlemiyorum diyor ama vücut dili şöyle böyle bilmemne hebele hübele
Full şarj yap falan demiyorum, zaten aklı başında adam yapar o işi üniversitede
isim hafızasına yine girmiyorum tabi
üniversitede duyduğum en çok sorulardan bir tanesi
ATEŞ VAR MI sorusu
buna bişey geliştir kesinlikle, bu soru sosyalleşmek için sorulan güzel sorulardan birisidir, ARKASINDAN GELEN BEDEN DİLİ ÇOK ÖNEMLİ EĞER Kİ ATEŞTEN SONRA ORADA AZ BİRAZ OYALANIYORSA YARDIR, oyalanmayıp direk basıp gidiyorsa yedeğe al, sende ondan çakmak iste başka bir zaman
sigara içmesende yanında bi zippo taşı, üstelik 1-2 numara öğrenmende zippoyla yararına olacaktır ufak da olsa.
(ben bi rutin geliştirdim beden dili mevzusunun üzerine, yalnız henüz paylaşamıyorum yedeğe daha iyi bir silahı koymadan :laugh: :P :P )
ee güya yeni başlayan biri olarak yeterli olacaktır sanırsam :)
-
1)şimdi sabah okula gittin diyelim.Dışarda kirden bir koruyucu tabaka kaplı masadan elini kullanmadan zeytin yeme iddiasına gir...Siktir ipnos die küfür ediosun ama; bu sayede ortam sarjı dedikleri şeyi yapıosun...Herkes seni tanıyor..
2) sabaha kadar iç ondan sonra okula git..
3)buldugun kızla sabaha kadar oynasıp uykusuz bir halde okula git.
4)Herkesle gereksiz muhabbete gir...
5)tiyatro resim dans ıvır zıvır klüplerine git aktif ol...Bu yerler aranan hatun kaynar..Hatta bilinçaltındaki isimleri çiftleşme klüpleridir
6)Paran varsa motorsiklette okula git..yamaha R1 olabilir :lol:
devamı yarın :woohoo:
-
okuldan atılmak istersem yada serseri damgası yemek istersem yaparım :laugh: klüpler hariç sakat bence.özel üniversitede yarı burslu olarak okucam.içme felan olursa burs gidebilir.daha mülayim şeyler olsun :laugh:
-
öğrenci topluluklarına üye ol :)
Tiyatro ve Müzik grupları: Bunlar sosyal ve entellektüel kişilerdir harika vakit geçirirsin. Entel kuntel takılıp o ortam dan hatunlarla vakit geçirir bu yaşta sahne tozu yutarsın :) yeteneğin yoksa \"hammal\" olarakda çalıştırırlar işsizlik sıkıntısı mezuniyette çekmezsin :)
Dans toplulukları: Burda gerçekten güzel ortam yaparsın bulunduğun il deki hemen hemen tüm bar gece kulüplerinde tanınırsın. Eger toplulukta Alfa olmayı becerebilirsen küçük çaplı organizatör babında iyi para da kaldırabilirsin. bir şeylerde öğrenmen cabası ve daha iyisi bütün kızlar seni tanır :)
Girişimci - Araştırma geliştirme grupları: Bol bol ankete mülakata ve kendini geliştirme seminerlerine gidersin. Oyunun bir noktada çok gelişir anket mülakat yaparken. Gelen giden Kişisel gelişim seminerleri verenlerden faydalı şeyler öğrenirsin. İş dünyasından bir kaç ünlü patron getirebilirseniz kariyer ve staj imkanları iş başvurularında dikkat edilmesi gereken şeyleri gayet iyi ögrenebilirsin.
Dağcılık - su sporları: At gibi hatun ve acayip vücutlu eleman ve bir şeye benzetemediğin tiplerle arkadaş olursun. En güzeli bağ bahçe dağ tepe gezerken çadır kulübe gibi yerlerde kalıyorsun: bir yerde okumuştum Ormanlık ve yeşillik alanlarda sevişmek temiz havayı daha hızlı solumadan kaynaklanan sebep ile ömrü 15 yıl uzatıyormuş :) tabi dağ tepeye idmansız çıktığın için karizmayı zedelemek madara olmakta var :) bir süre sonra topluluğun maskotu olarak değerlendirilirsin.
Paraşütçülük: bu gruba üye olmak sana bir şey kazandırmaz. Karı kız ortamı fazla geniş değil olmadık birinin manitaya sarkarsın hiç anlamaz gökten süzülürken beklersin paraşüt açılsın diye sonra yere yakın ol derim :)
Satranç ve yardım toplulukları: Bu satranç grupları zeki insan dediğimiz tiplerin olduğu yer. Böyle ezik karılar birbirlerine hava yaparlar bakk benimki ne kadar zeki herkesi yeniyor gibilerinden belki bi kaç hatun vardır ama ilgi cekici bir grup değil. Ama yardım sever gruplar ota boka her yere kitap vs. toplayan bir yere kapak atarsan bunlar her türlü oltaya gelen karıların olduğu yerlerdir fazla emek harcamdan güzelce takılırsın ne düşmanın olur ne derdin tasan. :)
Nasıl ilgi çekicem diyorsan: Tavus kuşu modeli iyidir. Ama abuk subuk giyinmek yerine Şık ve parlak göz alıcı renkler giyinmeni tavsiye ederim. Saçları \"Blade\" tarzı yaptırmadan önce kendini bir gruba at yoksa okulların çetelerinden sopayı kırma :) Daime gülümse önüne gelene dersliklerin yerlerini sor götürmeleri konusunda yardım ise her kese kendini bir şekilde tanıt. Gruplar eleman toplama standları oluyor oralarda takıl esprili olarak grupların etkinlik planları ve takvimleri hakkında bilgi al. Stanlarda genelde kızlar beklerler :)
Umarım yeterli olmuştur :)
-
kantinde ortalarda oturmaya gayret et. Gürültülü masalardan ol.
-
ünide hiç zorlanmadan kız ayarlama yolları:
çok etkilidir..
1- mühendislik fakültesinde oku.. ama konuşma yoksa genelde sıçarsın. mühendissin diye seni bok sanarlar ..artık konusuncaya kadar bir sansın var.. :D ha tıpçı ol..öküzde olsan gitmezler...ne demiş şair, tipimiz tok ama tıpımız var...
2- mutlaka ama mutlaka ana sınıfı öğretmenliğinden arkadaş olarak 3-5 kız edin mümkünse sadece arkadaş olsun...daha sonra tüm hedefleri belirler harekete gecersin..bizim bölümün %80i anasınıfından kız bulmuştur.. :D
3- top sakal olmazsa olmaz bi işe yararmı bilmem ama bırakmazsan öğrenci demezler adama..
4- mutlaka araban olsun.. göreceksin.. sadece otostopcular yeter diyecem ama bana sadece 1 tane denk geldi.. :D diğer halde sap dolu olsa bile sana büyük avantaj sağlar..para varsa golf 4-5 yoksa golf 1-2..1.sine babam sağolsun dersin 2sine kendimiz aldık tarram sende al yiyosa dersin.
5- kantinden masa sec 5-6 kişilik ekibin olsun , ayıya bağlayın..bol bol ders kır ama önemsizler filan olsun..yoksa meslek derslerinin ucu bir kaçarsa içine kaçar...kız mız yapacam derken top ederler adamı...ahanda götünde patladı demsinler sadece ne haylaz adamlar..hem derse girmesler hemde koyar gecerler desinler.. yani hem zeki hem basarılı hem cakıcı...anla işte..
6- ünide çok konusma..sağdı soldu bokdu püsürdü.. toplumsal evrensel boksal dübürsel ne varsa bırak başkaları yapsın..hepsi 4 sene sonra sana gıpta ile bakacaklar..
7-sınav zamanı ders çalış..bakınız ben..bir final dönemi hiç bir sınava girmedim..ne oldum bok oldum...
unide hatuuun bol....kasma birisi için neler neler var..
canım cekti be ..oyundan ünide haberdar olacakmısız...